ALFA - Skříň ALFA 500 3M/2M nika

Hodnotilo 0 uživatelů Katalogové číslo: 1047333

Skříň ALFA 500 je vhodná pro vybavení kancelářských prostor, referentských místností, jednacích místností apod.  Celý popis

8 010 Kč
Cena bez DPH: 6 620 Kč
Při platbě předem: 7 930 Kč
Skladem

Zákonná odpovědnost (záruka):

24 měsíců
Konfigurátor židlík
Vyberte si z variant
doprava
Z důvodu ochrany proti poškození je zboží odesláno na paletě.

Skříň ALFA 500 3M/2M nika

Skříň ALFA 500 je vhodná pro vybavení kancelářských prostor, referentských místností, jednacích místností apod. Pevnost a stabilitu zajišťuje kvalitní technické řešení.

Skříň ALFA 500 3M/2M nika

Klíčové vlastnosti:
- materiál – LTD

Skříň ALFA 500 3M/2M nika

Korpus skříně je vyroben z jednoho barevného odstínu LTD v unikátních dekorech o tloušťce 18 mm s ABS hranou. Zadní část skříně je tvořena stejným materiálem o tloušťce 8 mm s ABS hranou.

Skříň ALFA 500 3M/2M nika lze kombinovat s ostatními výrobky série ALFA 500, která představuje komfortní úložný modulární systém s neomezenými možnostmi variant a rozměrů. Kombinováním skříní dle vašich potřeb si vytvoříte interiér zcela na míru.

Skříň ALFA 500 3M/2M nabízí pět modulových úložných prostor. Dřevěné police jsou upevněny pomocí kovových trnů, zamezujících jejich nežádoucímu vysunutí a jedna z polic je vždy pevná. Spodní část je uzavřená dvířky s úchytkami. Dvířka lze rozevřít až do úhlu 110°. Díky retifikačním nožkám lze skříň výškově vyrovnávat.

Shrnutí:
Pevná skříň, která nabízí dostatek úložného prostoru je vyrobena z jednobarevné LTD o tloušťce 18 mm ve čtyřech základních barevných provedeních a jednom příplatkovém. Skříň obsahuje retifikační nožky, díky kterým lze vyrovnat nerovnosti podlahy.

Způsob balení:
Skříň je dodávaná v demontované podobě.

Doručení po České republice a po Slovensku. Zboží doručujeme i do ostatních zemí EU, pro vyčíslení ceny dopravy se prosím obraťte s dotazem na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo země EU nedoručujeme.

Záruka
24 měsíců
Hmotnost
55 kg
Šířka
80 cm
Hloubka
47 cm
Zboží je určeno pro
kanceláře, jednací místnosti
Výška
178 cm
Materiál
LTD
Barva
více barevných provedení
Využití
kancelář
V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image